Logo Limsolar

Onze producten

Onze diensten

We bouwen aan een duurzame toekomst

Zonnepanelen & omvormers

Onze ervaren professionals installeren de nieuwste en meest efficiënte zonnepanelen op jouw dak. Dankzij onze zonnepanelen kan je je energieverbruik verminderen en je eigen duurzame energie opwekken. Bovendien kan je besparen op je energierekening en bijdragen aan een beter milieu.

Laadpalen

Met de installatie van een laadpaal bij jou thuis, kan je je elektrische wagen opladen wanneer je daar nood aan hebt. Onze laadpalen zijn eenvoudig te installeren en bieden een snelle en efficiënte oplading. Hierdoor ben je verzekerd van een toekomstbestendige oplossing voor het opladen van je elektrische auto.

Airconditioning

Onze airco-installaties zorgen ervoor dat je je het hele jaar comfortabel kan voelen in huis. Of het nu zomer of winter is, met onze airco-installaties kan je de temperatuur in huis regelen in een handomdraai.

Thuisbatterijen

Met onze thuisbatterijen kan je opgewekte energie opslaan en gebruiken wanneer jij die nodig hebt. Hierdoor kan je je energieverbruik optimaliseren en zelfs tijdens stroomonderbrekingen energie blijven gebruiken.

Waarom kiezen voor de Energiefixers?

Wij zoeken de juiste energie-oplossing voor jou!

Onze professionals staan altijd klaar om u te helpen bij het realiseren van uw duurzame energiedroom. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze installatiediensten.

renewable-energy-concept-engineer-people-working-2021-09-02-22-06-56-utc-1.jpg
jaar ervaring
0 +
alternative-energy-ecological-concept-2021-08-29-01-16-39-utc.jpg
Ben je doe-het-zelver, installateur of eigenaar van een huis of bedrijf?

We helpen je graag met advies en installatie.

leaf, backlighting, close up-805656.jpg
Onze klanten

We hebben samengewerkt met een aantal geweldige merken.

Logo-Super-Hero