Logo Limsolar

Zonnepanelen & omvormers

Zonnenpanelen & omvormers

Zonne-energie voor een groenere toekomst

Met zonne-energie kan u volop inzetten op een groenere toekomst. Dankzij de verschillende soorten zonnepanelen die we aanbieden, kunnen we bovendien de beste zonnepanelen selecteren voor uw huis of bedrijf. Ook de keuze voor een omvormer passen we aan aan uw specifieke noden. Zo optimaliseren we het rendement van uw zonnepanelen en brengen we u een stap dichter bij (nog) goedkopere en schonere energie.

Zonnepanelen & omvormers

Onze zonnepanelen

Closeup of black solar panel texture

Monokristallijn

Onze monokristallijne zonnepanelen kunnen met beperkte oppervlakte ter beschikking al een aanzienlijk verschil maken in uw energievoorziening. Ze behouden hun rendement goed doorheen de jaren en dankzij een moderne uitstraling zijn ze ook esthetisch een uitstekende keuze.

Full Frame Solar Panels

Glas-glas bi-facial

Glas-glas zonnepanelen hebben een langere levensduur en uitmuntend behoud van rendement. Bovendien zorgt de bi-facial technologie ervoor dat niet alleen zonlicht dat rechtstreeks op de panelen valt, wordt omgezet naar energie. Ook indirect invallend en gereflecteerd zonlicht wordt omgevormd naar bruikbare elektriciteit.

Closeup of black solar panel texture

Heterojunctie (HJT/HIT)

Dankzij heterojunctie-zonnepanelen wordt de efficiëntie van uw zonnepaneleninstallatie verhoogd. De specifieke opbouw van de panelen zorgt ervoor dat er minder licht verloren gaat en dat optimaal gebruik wordt gemaakt van alle beschikbare zonlicht.

Zonnepanelen & omvormers

Onze omvormers

PRODUCT-2850448727-jpg-300Wx300H

String-omvomer

Bij zonnepanelen die in een open ruimte hetzelfde georiënteerd zijn, is een string-omvormer ideaal. Er worden verschillende panelen in serie geplaatst en gekoppeld aan een centrale omvormer. Voor installaties waarbij bepaalde panelen regelmatig in de schaduw komen te liggen is dit type omvormer minder geschikt, omdat rendementsverlies bij één paneel de efficiëntie van de hele installatie beïnvloedt.

IQ8MC

Micro-omvormer

Micro-omvormers worden gekoppeld aan elk afzonderlijk zonnepaneel binnen uw installatie. Op die manier wordt elk paneel ten volle benut, onafhankelijk van schaduw op de rest van uw installatie. Bij deze opstelling is een centrale omvormer niet vereist.

optimizers

Optimizer-systeem

In onze optimizer-systemen worden optimizers per paneel gecombineerd met een centrale omvormer. Zo behouden alle zonnepanelen hun beste prestatie en zet de centrale omvormer de opgewekte gelijkstroom om naar wisselstroom die dient als elektriciteit voor uw woning of bedrijf.

po9l2ylwx3bkj16dzkwv

Hybride

De hybride omvormer heeft als extra voordeel dat die een teveel aan opgewekte zonne-energie tijdelijk kan opslaan in een accu. Op die manier kan u langer profiteren van de elektriciteit die uw zonnepaneleninstallatie opwekt, ook na zonsondergang. Er gaat dus minder groene stroom verloren.

PRODUCT-2850448727-jpg-300Wx300H1

Retro

Wie achteraf een thuisbatterij wil toevoegen aan zijn zonnepaneleninstallatie kan daarvoor gebruik maken van het retrofit-systeem om alles op elkaar af te stemmen. Dankzij de combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij verhoogt u namelijk het rendement van de energie die u zelf met zonlicht opwekt.

Ben je doe-het-zelver, installateur of eigenaar van een huis of bedrijf?

We helpen je graag met advies en installatie.

leaf, backlighting, close up-805656.jpg

onze
artikels

Onze klanten

We hebben samengewerkt met een aantal geweldige merken.

Logo-Super-Hero