Logo Limsolar

Wij zijn de energiefixers van Nederland

Nu vanaf € 2.800,-

Complete zonnepanelen installaties met een snelle installatie tijd van 2 weken en een persoonlijk advies van onze experts

Maak de slimme keuze voor duurzaamheid!

Stap nu over op groene energie met onze complete zonnepanelen installaties, ideaal voor zowel particulieren als zakelijke klanten – snel, betaalbaar en zorgeloos.

Nu vanaf € 2.800,-

Complete zonnepanelen installaties met een snelle installatie tijd van 2 weken en een persoonlijk advies van onze experts

Schakel nu over: jouw groene toekomst begint hier!

Kostenbesparing

Verminder uw energierekening aanzienlijk door zelf energie op te wekken.

Snelle Installatie

Met een installatietijd van slechts 2 weken kunt u snel genieten van uw eigen groene energie.

Deskundig Advies en Service

Profiteer van persoonlijke begeleiding en advies door onze ervaren experts.

Flexibele Oplossingen

Ons aanbod is geschikt voor verschillende daken en locaties, met opties voor thuisbatterijen, warmtepompen, laadpalen en airconditioning.

Lees verder
“Wij zijn heel erg tevreden over Limsolar Nederland. Duidelijke, snelle en fijne communicatie. Ook ik was verrast over de scherpe prijsstelling en nog meer over het snel kunnen leveren en installeren. Zeker in de huidige tijd waar je alleen maar hoort dat het maanden duurt voor je aan de beurt bent. Wij zijn super tevreden en kunnen iedereen Limsolar aanraden. Fam Kooremans uit Teteringen (NB).”
Lees verder
“Voor een prachtige prijs en snelle levering, hartstikke mooie zonnepanelen geleverd gekregen. Ook voor een mooie prijs de oude panelen kunnen laten verwijderen. “
Lees verder
“De installateurs van Limsolar zijn langs geweest. Dik tevreden! Alles is goed gegaan en ben super tevreden met mijn Glas/Glas zonnepanelen installatie. Laat het mooie weer maar komen...”
Lees verder
“Wij hebben recent zonnepanelen van Limsolar genomen. Obze ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Zij leveren goede service en doen wat ze zeggen. Onze zonnepanelen zijn nu al twee dagen functioneel. Vandaag zijn wij gebeld door Limsolar om ons te informerenvan over de prestatie van onze zonnepanelen. Volgens hun doen ze het naar behoren. Dat vonden wel fijn om te horen!”
Lees verder
“Goede communicatie, uitstekende materialen en zeer professionele installateurs. Geen legplannen en vooraf inspecties gewoon vakmensen die de panelen op de beste manier leggen en installeren. ik ben enthousiast over de prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.”

Bel ons

+31 6 85065410
Maandag – vrijdag: 9u tot 16u30
Zaterdag: 10u tot 15u

Stuur ons

info@limsolar.nl

Kantoor

Jelle Zijlstraweg 160
1689 ZX Zwaag